diensten

E-mail

info@makelaarsalternatief.nl

Telefoonnummer

085 - 065 69 20

 maandag t/m vrijdag

09.00 tot 17.00

(buiten openingstijden

op afspraak)


Wat doet Makelaarsalternatief voor u?


Het juiste bedrag betalen? Wij helpen met een advies voor het uitbrengen van een bod. We bespreken de strategie, geven tips over ontbindende voorwaarden en onderhandelen voor u. Bij een akkoord leggen we de afspraken vast zodat deze goed worden nageleefd.

Een koopovereenkomst is niet echt "voorlopig". Wilt u controle en advies? Wij controleren op juistheid en clausules, volgens de normen gesteld door de brancheorganisaties. Wilt u dat wij een koopovereenkomst voor u opstellen? Ook dat is mogelijk.

Om zeker te weten wat de eventuele directe kosten en kosten in de nabije toekomst zijn, kunt u een bouwkundig rapport laten maken. Hiermee heeft u een nog betere basis om een juist bod op het huis uit te brengen. Ook een mogelijke ontbinding als de kosten hoger uitvallen dan u wenst. 


Advies voor het uitbrengen van een bod

Aankoop Bemiddeling op

afstand


  Taxatie van de woning


 Bouwkundig rapport


 Verkoopbemiddeling

Zelf uw huis verkopen met een beetje hulp? Dat kan. Wij hebben 3 pakketten voor u. Voor een lage prijs wordt alles voor u geregeld, inclusief Funda plaatsing en telefoonopvang. Zelf verzorgt u de bezichtigingen. Completer en goedkoper dan de marktleider. 

  Koopovereenkomst

De waarde van een woning weet u pas echt na een onafhankelijke taxatie. De taxateur zal hiervan een (gevalideerd) rapport opstellen. Dit heeft u o.a. nodig voor de eventuele financiering.  Wij zorgen voor een onafhankelijke taxateur bij u in de buurt. 

Wat is de woning waard? Wij zorgen voor een actuele vergelijking met gelijksoortige woningen in een zelfde buurt / stad. Deze informatie komt uit de systemen van makelaars, iets waar u normaal geen toegang tot heeft. Met dit advies kunt u een goed en onderbouwt bod uitbrengen.

Makelaarsalternatief is een onderdeel van Huizonline

 

info@makelaarsalternatief.nl                                                                                                                                                                   is aangesloten bij

KvK 65476069

IBAN: NL 88 ABN 0501609644 

Algemene Voorwaarden